Testimonials

Wat een geweldige ervaring! Vanwege een heftige burn-out is mijn energie niveau zo laag dat een energetische healing heel aantrekkelijk klinkt, al ben ik ook sceptisch. Gespannen ga ik naar Nina toe omdat ik niet goed weet wat ik kan verwachten. Nina stelt me echter gelijk op mijn gemak en legt de behandeling down-to-earth uit waardoor ik me helemaal veilig bij haar voel. Tijdens de healing helpt ze me door middel van visualisatie, ademhaling en aanraking om de energie weer door mijn lijf te laten stromen. Ze neemt hiervoor alle tijd en legt steeds weer uit wat er gebeurt en wat ze waarneemt. Het is voor mij een emotioneel proces maar tegelijk ook heel ontspannend. Het is geweldig om weer echt in contact te komen met mijn lijf en de energie weer te voelen stromen. Ik lig te stralen. Tijdens de behandeling geeft Nina me tools om thuis te blijven oefenen met eenvoudige maar doeltreffende visualisaties om mijn energie bij mezelf te houden en deze te laten stromen. Hier maak ik nog steeds gebruik van. Dat ik weer energie voel stromen, geeft me een gevoel van overwinning. Mijn burn-out is niet op miraculeuze wijze verdwenen maar Nina heeft me laten voelen dat mijn lichaam zich hersteld en de energie weer terug komt. Dank je wel Nina!

Suus, 45 jaar, Amsterdam.

Via een vriendin kwam ik in contact met Nina en heeft ze mij een healing gegeven. Nina is een fijn en open persoon waarbij ik mij op mijn gemak voelde.
De healing vond ik bijzonder, ik heb de hele healing kippenvel gehad en voelde dat Nina echt aan het werk was met mij. Hierbij had ze extra aandacht voor mijn zwakke punten. Ik heb mij een aantal dagen erna ‘opgeruimd’ gevoeld, hetgeen erg prettig was.

Cindy, 43 jaar, Noord-Holland.

Via mijn vrouw bij Nina terecht gekomen. Ik ging er geheel zonder verwachtingen in.
Wat ik merkte was dat ik gedurende de hele healing heel ontspannen was.
Nina voelde bepaalde dingen erg goed aan die in mijn leven speelde.
Na de healing was ik de dagen erna extreem ontspannen. Precies wat ik nodig had voor dat moment.

Rob, 42 jaar, Amsterdam.

Een mooie ervaring waarbij ik mij gedragen voelde en gedurende de healing steeds meer los kon laten; meer en meer overgave aan dat wat er op dat moment was. Daardoor stroomde de energie en gaf Nina mooie inzichten die ik veelal goed kon plaatsen en met me mee kon nemen om eventueel verder te ontdekken. Prachtig om dit zo te mogen ervaren!

Mascha, 38 jaar, Utrecht.

Nina is een hele prettige persoonlijkheid en kundig in haar vak. Zonder iets te hebben verteld, voelde zij precies aan waar mijn energetische blokkades zaten. Na de healing voelde ik me als het ware energetisch schoon en kon ik energie weer beter door mijn lijf laten stromen. Ik kom zeker nog een keer terug!”

Sylvie, 38 jaar, Noord Holland.

Contact